30 jaar feest !

Wij bestaan 30 jaar! Bedenk een aanleiding om een feest te vieren en doe het in ons gezellige restaurant en/of onze feestzaal.

U kunt bij ons de drankafname per persoon voor 3 uur afkopen.

Optie 1: standaard feest deal

In deze optie koopt u bier, wijn, fris, koffie en/of thee voor 3 uur af voor €20,-.

Optie 2: uitgebreide feest deal

In deze optie koopt u  hetzelfde als optie 1 aangevuld met sterke dranken en speciaalbieren voor €30,-.

 

Wilt u ook eten afkopen?

Optie 3: standaard feest deal + BBQ

In deze optie koopt u optie 1 aangevuld met een all you can eat BBQ voor €37.50.

Optie 4: uitgebreide feest deal + BBQ

In deze optie koopt u optie 2 aangevuld met een all you can eat BBQ voor €47.50.

 

Klik hier om direct te reserveren!


De Jungle is een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest, vergadering, incentive, familiefeest, jubileum, presentatie of elke andere bijzonder gelegenheid. Op het 8,5 hectare grootte park bieden wij diverse sportieve arrangementen aan met o.a. 10 verschillende Paintball & Airsoft speel velden zijn we al uniek maar met onze multi-inzetbare faciliteiten is er ruimte voor meer…….veel meer!

 

Kleine zaal met Jungle Bar & Restaurant

Onze gezellig ingerichte kleine zaal is geschikt voor elk feestje of presentatie of vergadering. Naast een volledig bar met een ruim assortiment van frisdranken, sportdranken, bier van de tap en verschillende soorten wijn beschikt deze ruimte over diverse groepstafels, statafels en een lounge hoek, pool tafels, tafel voetbal en dart borden. Onze huis DJ’s maken hier elk weekend een feestje dus neem gerust eigen muziek mee op usb stick.

 

Grote zaal met podium, discotheek en speciaal bier café

Onze multifunctionele feestzaal biedt ruimte aan grotere groepen en is volledig naar de wensen van uw evenement in te richten. Of het nu om een themafeest met live muziek gaat of een zakelijke presentatie, alles is mogelijk. Beamers, schermen, dansvloer, bier proeverij, garderobe enz.
Wij maken een feest op maat voor uw gelegenheid. De huis DJ’s of bands treden graag voor u op en zorgen voor de nodige vloer vullers.

 

Bamboe tuin & Speciaal Bier container

In de Bamboe tuin staan de lounge banken & ligbedjes voor u klaar. Chillen in de zon of genieten van de gezellige vuurschalen. Wandel naar de speciaal bier container voor een heerlijke proeverij of dans op blote voeten in het gras op de soulfull beats van onze DJ’s. Unieke outdoor mogelijkheden op een fantastische relaxte locatie.

 

Festival & Activiteiten Terrein

Natuurlijk kunt u uw evenement een extra dimensie geven door uw gasten een sportief arrangement aan te bieden. Begin of eindig uw evenement bijvoorbeeld met een spannend paintball of lasergames spel. Onze locatie beschikt over kleedkamers en douches. Tevens is er een prachtig festival gebied met ruimte voor grote tenten, kraampjes, foodtrucks, podia enz. Genoeg ruimte voor een optreden, buiten bioscoop, buiten picknick, volleybal toernooi, tienkamp of zeg het maar ……..
 

 
Facebook  |  Instagram

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u op zoek naar een unieke plek voor uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.
Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende prijsopgave.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Vul de datum in waarop het evenement moet plaats vinden. Nog geen datum? Laat dit veld dan leeg.
  • Geef een indicatie van het aantal personen waarvoor u het evenement organiseert.
  • Geef ons een idee van de opzet en wensen omtrent uw evenement.