Avondgames: elke zaterdag

Niets te doen op zaterdagavond? Doe de zaterdag avond paintball special!

 

zaterdagavond aanbieding

Vermaak je met vrienden met een super spannend potje paintball. Meld je aan vanaf 10 personen. We voegen geen groepen samen, dus je speelt altijd exclusief met je eigen groep op de velden. Avondspelen zijn extra spannend dus houd je ogen open. Je weet nooit van waar je in het schemerlicht beschoten word. Aan de andere kant is dit je mogelijkheid om een record aantal hits te scoren.

 

Klik hier om direct te reserveren!

 
 

Nu iedere zaterdagavond mogelijk: avondgames

Op onze locatie zijn enkele speelvelden voorzien van vaste verlichting. Hierdoor kunnen wij iedere avond, het gehele jaar door, spectaculaire avondgames aanbieden. Strijd in het schemer van de nacht.

Paintball avondgames

Onder begeleiding van een vaste instructeur verdelen wij uw groep in twee teams. U wordt dus niet samengevoegd met andere groepen. Ook tijdens de paintball avondgames krijgt u de beschikking over een complete paintball uitrusting. Deze uitrusting bestaat uit een camouflage overall, een gezichtsbeschermer met anti-fog lens en een semi-automatisch paintballwapen.

Gedurende de paintball avondgames speelt u verschillende games op de diverse speelvelden van Paintball Jungle. Zodra het schemerig wordt, zetten wij de verlichting van de speelvelden aan en kan er verder gespeeld worden!

avond arrangementen

Wanneer zijn de avondgames te boeken?

De avondgames voor paintball zijn elke zaterdag te boeken. Wij zijn het gehele jaar open. Op zaterdag spelen van 10:00 tot 22:00 uur.
Het café is open voor een gezellige borrel een uitgebreid bier assortiment. De pool & voetbaltafel staan klaar. Boekt u op ons online reserveringsformulier een starttijd in de avond, dan maakt u automatisch gebruik van de avondgames. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten.

Maak uw avondgame arrangement compleet

Ook de avondgames kunt u combineren met een eenvoudige snack of een uitgebreid buffet van onze menukaart. In onze gezellige Junglebar, die ook tijdens de avondgames gewoon open is, kunt u terecht voor een breed assortiment aan drankjes, koek en snoep. Ook kunt u er terecht voor een vers belegd broodje, warme snacks en/of een patatje. Bekijk onze menukaart voor het complete aanbod. Hiervoor hoeft u van te voren niet te reserveren.

Wilt voorafgaand aan de avondgames genieten van één van onze uitgebreide BBQ buffetten? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Bij het invullen van het online reserveringsformulier kunt u dit makkelijk aangeven. Barbecue buffetten en Grill buffetten zijn het hele jaar door te reserveren.

Zo kunnen wij van uw paintball avondgame een compleet avondje uit maken!

Diverse catering mogelijkheden

Maak van uw reservering een compleet dagje uit! Boek tijdens, voor of na uw paintball arrangement een uitgebreide lunch of een heerlijk BBQ buffet. Bekijk onze menukaart voor meer informatie.