Glamour & Mystic Clinic

Voor de dames, om hun innerlijk en uiterlijk te boosten!
  
Wil jij je vrijgezellen party goed beginnen, of zou je dit gewoon leuk vinden om met je vriendinnen, of zussen te doen?
Wij Patricia Mensink, en Nick Rockss geven een ideale start van een dag om jou, en de dames waarmee je dit zou willen doen te kunnen helpen om nog meer te kunnen shinen.
Nick Rockss is o.a. gediplomeerd make-up & Haar artiest met een dosis ervaring op meerdere vakgebieden. Zangeres (veel podium ervaring), Event, en Stage manager.
Patricia Mensink is o.a. Spiritueel coach/ Medium, tv Presentatrice, en journalist.
Patricia en Nick hebben elkaar gevonden, en hebben hetzelfde doel. Zij hebben hun krachten samengebundeld om vrouwen te kunnen helpen hun uiterlijk, en innerlijk te boosten. Te Empoweren, en in hun eigen kracht te gaan staan.
De dames nemen hun make -up tas mee, en Nick gaat laten zien hoe je met kleine tips & tricks jezelf er het mooist uit kunt laten zien bij een avondje uit., festival of feestje. Tevens krijgt iedereen bij binnenkomst een Goodybag met een aantal gadgets die van pas kunnen komen op jouw feestje. Patricia geeft je een korte persoonlijke reading met een positieve vibe. Zo kun je als krachtige, zelfverzekerde vrouw een mooie avond tegemoet gaan, en wat je leert meenemen in je toekomst.
Tijdens de workshop kunnen er extra drankjes, thee, en koffie besteld worden.
Na de workshop is er de mogelijkheid om in het restaurant een gezellig diner samen te stellen. De menukaart is op de website te vinden.
Meld je aan!
We starten vanaf 6 personen.
Prijs: €60 p.p.

Klik hier om direct te reserveren!