Paintball 4 kids aanbieding

Beste paintball kids kinderfeestje
Wie weet waarom we deze aanbieding doen. Hoe dan ook, de aanbieding staat voor het beste paintball kids kinderfeestje ooit, dus let op!
Kom met je vriendjes en vriendinnetjes lekker rennen en schieten op elkaar. Maak nu gebruik van de
Paintball 4 Kids aanbieding!

Nu kunt u uw kinderen extra voordelig laten paintballen.
Bij Paintball Jungle, het leukste en spannendste paintballpark van Nederland, kun je nu terecht voor kinderpaintball. Kinderpaintball bieden wij aan voor actieve kids van 8 tot 16 jaar. Je maakt gebruik van maskers en paintballguns die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen en je speelt op onze 12 verschillende paintball speelvelden.

Wanneer jij met je kinderfeestje of familie wilt komen paintballen, dan zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring! Jullie krijgen allemaal een uitgebreide kinderpaintball uitrusting bestaande uit een camouflage overall, een masker en natuurlijk een paintballgun. Op ons park vindt je 12 verschillende speelvelden, elk met een eigen thema. Je speelt spelletjes van ongeveer 15 minuten en per speelveld speel je twee games. En omdat elk speelveld zijn eigen thema heeft, bevind je je iedere keer weer in een compleet nieuwe omgeving! Zo vind je bij ons onder andere een spookstad, een groot fort, een vissersdorp, een kannibalen dorp, een militair basiskamp en nog veel meer!

Je word begeleid door professionele maar aardige marshalls die je goed uitleg geven en toezien op je veiligheid. We zijn geen bedrijf dat je weer snel weg wil hebben. De begeleiders zorgen er voor dat je zo veel mogelijk plezier beleeft. Je ouders mogen meekijken en foto’s en video’s maken (of zelfs meespelen als je dat wilt). Afhankelijk van het aantal paintballen in je pakket heb je tot urenlang speelplezier. In die tijd kunnen je ouders ook even heerlijk ontspannen in de bamboe tuin, op het terras of in het restaurant. Er is openbare WIFI aanwezig.

Dus vraag je vriendenkring om mee te doen. De aanbieding staat voor het beste paintball kids kinderfeestje ooit want vanaf 10 kids is de prijs per persoon slechts €17,50 !
Boek nu, want voor je het weet komen wij weer bij zinnen en is deze aanbieding weg.
 
Klik hier om direct te reserveren!