Paintball 4 kids aanbieding


KIDS PAINTBALL v.a. 17,50pp.

Het beste paintball kids kinderfeestje ooit, dus let op!
Kom met je vriendjes en vriendinnetjes lekker rennen en schieten. Maak nu gebruik van de
Paintball 4 Kids aanbieding!

Bij Paintball Jungle, het leukste en spannendste paintballpark van Nederland, kun je nu terecht voor kinderpaintball. Kinderpaintball op leeftijdsgroepen ; van 8 tot 12 of van 12 tot 16 – voor elke groep speciale passende uitrustingen. Je maakt gebruik van maskers en paintballguns die speciaal ontwikkeld zijn voor die leeftijden en je speelt op 10 verschillende paintball speelvelden.

Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring! Op ons park vindt je 10 verschillende speelvelden, elk met een eigen thema. Je speelt spelletjes van ongeveer 15 minuten en per speelveld speel je twee games. En omdat elk speelveld zijn eigen thema heeft, bevind je je iedere keer weer in een compleet nieuwe omgeving! Zo vind je bij ons onder andere een spookstad, een groot fort, een vissersdorp, een kannibalen dorp, een militair basiskamp en nog veel meer!

Je word begeleid door professionele en vriendelijke marshalls (spel-begeleiders) die je goed uitleg geven en toezien op je veiligheid. De begeleiders zorgen er voor dat je zo veel mogelijk plezier beleeft. Alle ouders mogen meekijken en foto’s en video’s maken (of zelfs meespelen als je dat wilt). Afhankelijk van het aantal paintballen in je pakket heb je tot urenlang speelplezier. In die tijd kunnen je ouders ook even heerlijk ontspannen in de bamboe tuin, op het terras of in het restaurant. Er is openbare WIFI aanwezig.

AANBIEDING: van maandag t/m vrijdag 20,50 of zaterdag & zondag 25,00 (bij min. 8 deelnemers)  IN  JUNI & JULI slechts €17,50 pp! (voorwaarde = minimaal 10 deelnemers ) VAN MAANDAG T/M ZONDAG !

Klik hier om direct te reserveren!