Tournament Paintball

Tournament PaintballTournament paintball is de officiële wedstrijdvorm van paintball en wordt over de hele wereld beoefend. Deze vernieuwende vorm wordt gespeeld op speelvelden die bestaan uit opblaasbare objecten. Zo’n ‘sup air ball’ veld, zoals ze officieel genoemd worden, is gespiegeld. Dit betekend dat het niet uitmaakt vanaf welke kant het team speelt. En doordat deze elementen opblaasbaar en verplaatsbaar zijn, kan er iedere keer een ander speelveld gecreëerd worden!

Paintball als wedstrijdvorm wordt beoefend op verschillende niveaus. Van bezoekers van paintball velden, lokale teams in nationale competities tot professionele teams die deelnemen in Europese en Wereldkampioenschappen. Zo wordt de Europese competitie (Millennium Series) georganiseerd in verschillende Europese steden. Paintball Jungle is hierbij een aantal jaren nauw betrokken geweest met de organisatie van de Dutch Masters Amsterdam, de Nederlandse stop op de Europese wedstrijdkalender.

Nu bieden wij, net als op onze vorige locatie, onze bezoekers de mogelijkheid om het wedstrijdgevoel ook te beleven. Wij beschikken over een officieel Millennium Series speelveld, bestaande uit 60 verschillende obstakels. Het veld is geplaatst op een strak sportveld, met drainage, voor een ultieme spelbeleving!
 

Fotogallery Tournament Paintball


 
Bekijk onze complete foto galerij
 

Filmpje Millennium Series

Zien hoe het er op de grote internationale toernooien aan toegaat? Bekijk dan hieronder het filmpje!