Archery Tag

Archery Tag is vergelijkbaar met trefbal waarbij deelnemers op elkaar schieten met behulp van een boog en pijlen met grote schuimtips. Spelers worden uitgeschakeld als ze door een pijl worden geraakt, of als een andere speler een pijl vangt die ze hebben geschoten. Om letsel te voorkomen dragen de deelnemers beschermende maskers.

De spelregels lijken sterk op trefbal. Het spel begint met een aantal pijlen in het midden van de arena. Bij het fluiten renen de spelers naar het midden om de pijlen te verzamelen, voordat ze op het speelveld naar elkaar schieten en worden geschoten. Een speler wordt geëlimineerd wanneer hij/zij door een pijl is geraakt en een speler kan worden teruggebracht in het spel door een pijl te vangen.

Archery Tag arrangement heeft de volgende eigenschappen:

  • Spelen op ons unieke Wedstrijd veld
  • U wordt nooit samengevoegd met andere groepen
  • 2 Uur Speeltijd
  • Inclusief complete uitrusting, bestaande uit: Pijl en boog, een gezichtsbeschermer met ‘anti-fog’ lens en een schone overall

Te boeken vanaf 8 personen

  • Geopend van 10:00 t/m 22:00 uur.

 

€25,- p.p.

Archery Tag Combinaties

Je kunt Archery Tag hier direct boeken. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals paintballEscape Room of Redneck games. Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel 020-6131129.

Voorbeeldprogramma

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
14:00 – 14:30 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
14:30 – 16:30 Archery Tag
16:45 – 18:45 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Klik hier om direct te reserveren!

 

Diverse catering mogelijkheden

Maak van uw reservering een compleet dagje uit! Boek tijdens, voor of na uw paintball arrangement een uitgebreide lunch of een heerlijk BBQ buffet. Bekijk onze menukaart voor meer informatie.