Veel gestelde vragen

Omdat het voor een organisator nog best lastig kan zijn om een dagje uit te organiseren, proberen wij het u zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u een vraag kijk dan eerst hier even of het antwoord u voldoende informeert. Zo niet kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Een goede voorbereiding is het halve werk.

 
 

Vragen bij het reserveren

 

Hoe ver van tevoren moet ik reserveren?

We zijn een klein bedrijf en behandelen inkomende aanvragen enkele dagen per week tijdens kantooruren. U kunt het beste minimaal een week aanhouden tussen reservering en definitieve bevestiging.
 

Wat zijn de openingstijden van Paintball Jungle?

Paintball Jungle is 7 dagen per week geopend van 10:00 tot 22:00. Wel dient u van te voren altijd even te reserveren.
 

Vraag: Vanaf welke leeftijd mag je paintballen?

Kinderpaintball kunt u boeken vanaf vanaf 8 jaar.
Volwassen paintball is vanaf 18 jaar.
 

Hoeveel speeltijd heb ik?

Bij al onze arrangementen heeft u onbeperkte speeltijd.
 

Hoe gaat het tijdens mijn geboekte arrangement?

Voor alle arrangementen geldt dat er twee teams zijn die het tegen elkaar opnemen. We bezoeken diverse speelvelden waarbij er op elk speelveld een andere missie wordt gespeeld. Er is te allen tijden een marshall in het veld om de veiligheid in de gaten te houden.
 

Hoelang duurt één paintball spel?

Een paintball spel duurt ongeveer 15 minuten. Als één team helemaal af is of wanneer de missie wordt gehaald, beginnen we aan een nieuw spel op een ander veld.
 

Moet ik een aanbetaling doen?

Nee, bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen. Wel vragen wij u om uw boeking definitief te bevestigen aan de hand van een bevestigingscode. Zo weten wij dat u akkoord bent gegaan met uw reservering.
 
 

Voor tijdens uw bezoek

 

Is het gratis parkeren bij Paintball Jungle?

Paintball Jungle zit direct gelegen achter het treinstation van Wormerveer.
U kunt uw auto bij het station gratis parkeren. Tegenover het station is een klein parkeerplaatsje waar het wel betaald parkeren is, let dus goed op!
 

Help, ik kan Paintball Jungle niet vinden, waar is het?

Als u voor het station staat met uw gezicht naar het station toe. Dan gaat u met de trap naar beneden, onder het station door. Aan het einde (bij het bord sportvelden) gaat u linksaf de trap weer op. Bovenaan de trap loopt u rechts het station uit en gaat u vervolgens linksaf. Dan loopt u alsmaar recht door en ziet u Paintball Jungle aan uw rechter hand. Ongeveer na 200 meter is de ingang rechts.
 

Mogen we eigen consumpties meenemen?

Nee, dit is helaas niet toegestaan. Wij hebben een gezellige Jungle Bar waar u terecht kunt voor een hapje of een drankje.
 

Mag ik mijn hond meenemen?

In verband met onze eigen huisdieren is het helaas niet mogelijk om uw hond of andere huisdieren mee te nemen.
 

Kan ik tijdens mijn bezoek extra paintballs bijkopen?

Bij ons kunt u natuurlijk altijd paintballs bij kopen om de speelduur te verlengen.
Vraag de actuele prijzen bij de bar.
 

Is de paintball verf uitwisbaar?

We schieten al lang niet meer met echte verf balletjes. De inhoud van een paintball balletje is gelatine. Het is milieuvriendelijk en niet schadelijk voor mensen. De ‘verf’ gaat gewoon uit je kleren door de kleding te wassen.
 

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

U kunt bij ons contant betalen en pinnen.
 

Annuleren

U kunt tot aan 2 dagen voor uw boeking kosteloos annuleren. Als u annuleert binnen 2 dagen van uw boeking zijn we genoodzaakt u 10% administratiekosten in rekening te brengen.
 

Waarom worden er kosten in rekening gebracht als ik annuleer?

Als u annuleert binnen 2 dagen zal het onze planning overhoop halen, we zullen marshalls moeten annuleren of herplannen en mogelijke inkopen voor uw boeking indien mogelijk opnieuw moeten toewijzen. Vandaar de 10% administratiekosten.