Over ons

Paintball Jungle biedt inmiddels al 30 jaar paintball arrangementen aan. Als één van de pioniers achter Paintball Jungle hebben wij paintball naar Nederland gehaald en toegankelijk gemaakt voor het grote publiek.

 

Diverse locaties

In al die jaren hebben wij paintball aangeboden op verschillende locaties rondom Amsterdam. Op verschillende plaatsen in het ruige gebied van het Westelijk Havengebied hebben wij paintballvelden ontwikkeld. Na een aantal verhuizingen door de oprukkende industrie hebben wij ruim 12 jaar een vaste plek gehad aan de rand van Spaarnwoude. Op deze locatie, van zo’n 12,5 hectare, is Paintball Jungle uitgegroeid tot marktleider van Nederland. Met duizenden bezoekers per jaar, die spelen op 12 gethematiseerde speelvelden zijn we de eerste, de grootste en de beste.

 

Ontwikkeling van nieuwe activiteiten en evenementen

Naast paintball hebben wij op deze locatie ook diverse andere, unieke activiteiten ontwikkeld. Zoals bijvoorbeeld de Highland Games of de Redneck Games, een ludiek teambuildings programma met onderdelen als spijkerbroek hangen, boerengolf of knotshockey.

Naast unieke activiteiten, organiseert Paintball Jungle ook diverse spectaculaire evenementen. Zo hebben wij een aantal jaren de Wereldkampioenschappen paintball naar Nederland gehaald. Elke editie bestond uit een vierdaags toernooi waarbij zo’n 120 teams vanuit heel de wereld naar Paintball Jungle kwamen om het tegen elkaar op te nemen.

We hebben van tijd tot tijd verschillende evenementen georganiseerd. Denk hierbij aan verschillende themafeesten, de sensationele Halloween nachtgames of het Midsummer Nights Paintball Party.

En alsof alle activiteiten en evenementen nog niet genoeg zijn hebben we ook nog eens een geweldige escaperoom gebouwd. Deze, inmiddels zeer populaire escaperoom, word alom gewaardeerd en geprezen door de deelnemers. In een spannend KGB thema puzzel je je weg naar buiten.

 

Een nieuwe locatie sinds medio 2012

Eind 2011 hebben wij onze locatie aan de Wethouder van Essenweg moeten verlaten. De gemeente Amsterdam was van mening dat er voor een activiteitenbedrijf als de onze niet langer meer plaats was. Na een lange zoektocht naar een geschikt alternatief, hebben wij een nieuwe locatie gevonden. Vlakbij Amsterdam, in de gemeente Wormerveer, hebben wij een spiksplinternieuwe en spectalulaire locatie ontwikkeld. Direct naast het NS Station hebben wij de voormalige voetbalclub van QSC omgetoverd tot een uniek paintball activiteitenpark.  We beschikken hier over verschillende, gethematiseerde speelvelden maar bieden tevens uitgebreide faciliteiten. Zo hebben wij hier een vast kantinegebouw, een gezellige bar, toiletten, douches en kleedkamers. Kortom, op deze nieuwe locatie bieden wij u het ‘new and improved’ Paintball Jungle!

 

Lees meer over de Paintball Jungle locatie.