Zaalverhuur

Paintball Jungle is een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest, vergadering, incentive, familiefeest of elke andere bijzonder gelegenheid. Op ons park bieden wij diverse sportieve arrangementen aan, maar onze multi-inzetbare faciliteiten kunt u ook huren voor andere aangelegenheden. Bent u op zoek naar een betaalbare, unieke entourage voor uw evenement? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden voor zaalverhuur op onze locatie.

De Jungle Bar

Onze gezellig ingerichte Jungle Bar biedt plaats aan groepen tot 150 personen (zittend) tot 200 personen (staand). Naast een volledig bar met een ruim assortiment van frisdranken, sportdranken, bier van de tap en verschillende soorten wijn beschikt deze ruimte over diverse groepstafels, statafels en een lounge hoek.

De multi-functionele bezoekersruimte

Deze voormalige gymzaal hebben wij omgetoverd tot een multifunctionele feestzaal en biedt ruimte voor groepen tot 500 personen en is volledig naar de wensen van uw evenement in te richten. Of het nu om een themafeest met live muziek gaat of een zakelijke presentatie, alles is mogelijk.

Catering

U kunt ook de catering van uw evenement door ons laten verzorgen. Wij beschikken over een professionele keuken waar wij voor u verschillende soorten lunches, koffietafels, buffetten of hapjes kunnen verzorgen.

Faciliteiten

Naast een unieke entourage bieden wij onze bezoekers uitgebreide faciliteiten. Gaat het om een zakelijk evenement of een vergadering? Dan kunnen wij u voorzien van een beamer met groot scherm, een flip-over of geluidsinstallatie.

Heeft u specifieke wensen over de inrichting of samenstelling van de ruimte, laat ons dit dan weten. Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel voor u waarbij bijna alles mogelijk is.

Combinatie met een sportief arrangement

Natuurlijk kunt u uw evenement een extra dimensie geven door uw gasten een sportief arrangement aan te bieden. Begin of eindig uw evenement bijvoorbeeld met een spannend paintball spel. Onze locatie beschikt over kleedkamers en douches.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u op zoek naar een unieke plek voor uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende prijsopgave.

  • DD dash MM dash JJJJ
    Vul de datum in waarop het evenement moet plaats vinden. Nog geen datum? Laat dit veld dan leeg.
  • Geef een indicatie van het aantal personen waarvoor u het evenement organiseert.
  • Geef ons een idee van de opzet en wensen omtrent uw evenement.