Feest & festival locatie

 

De Jungle is een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest, vergadering, incentive, familiefeest, jubileum, presentatie of elke andere bijzonder gelegenheid. Op het 8,5 hectare grootte park bieden wij diverse sportieve arrangementen aan met o.a. 10 verschillende Paintball speel velden zijn we al uniek maar met onze multi-inzetbare faciliteiten is er ruimte voor meer…….veel meer!

NIEUW: de Jungle Tuin , het grootste terras van Nederland !

I.v.m. de Corona beperkingen hebben wij onze toch al ruim opgezette terrassen nog groter gemaakt ! Met ruim 10.000m2 hebben wij echt het grootste terras en de grootste terras-tuin van Nederland. Met ruim 150 tafeltjes die elk een eigen QR code hebben om contactloos te bestellen en te betalen kunnen wij gemakkelijk 300 tot 400 personen een unieke plek bieden in de bamboe tuin, de Jungle tuin, de zon weide of onze dinner & lunch terrassen.

Grand Café & Kleine zaal:

Onze gezellig ingerichte kleine zaal is geschikt voor elk feestje of presentatie of vergadering. Naast een volledig bar met een ruim assortiment van frisdranken, sportdranken, bier van de tap en verschillende soorten wijn beschikt deze ruimte over diverse groepstafels, statafels en een lounge hoek, pool tafels, tafel voetbal en dart borden. Onze huis DJ’s maken hier elk weekend een feestje dus neem gerust eigen muziek mee op usb stick. Aan de bar zijn ruim 50 speciaal bieren verkrijgbaar.

Grote zaal met podium, discotheek en grote Bar

Onze multifunctionele feestzaal biedt ruimte aan grotere groepen en is volledig naar de wensen van uw evenement in te richten. Of het nu om een themafeest met live muziek gaat of een zakelijke presentatie, alles is mogelijk. Beamers, schermen, dansvloer, bier proeverij, garderobe enz.
Wij maken een feest op maat voor uw gelegenheid. De huis DJ’s of bands treden graag voor u op en zorgen voor de nodige vloer vullers.

Bamboe tuin & Speciaal Bier container

In de Bamboe tuin staan de lounge banken & ligbedjes voor u klaar. Chillen in de zon of genieten van de gezellige vuurschalen. Wandel naar de speciaal bier container voor een heerlijke proeverij of dans op blote voeten in het gras op de soulfull beats van onze DJ’s. Unieke outdoor mogelijkheden op een fantastische relaxte locatie.

Festival & Activiteiten Terrein

Natuurlijk kunt u uw evenement een extra dimensie geven door uw gasten een sportief arrangement aan te bieden. Begin of eindig uw evenement bijvoorbeeld met een spannend paintball game. Onze locatie beschikt over kleedkamers en douches. Tevens is er een prachtig festival gebied met ruimte voor grote tenten, kraampjes, foodtrucks, podia enz. Genoeg ruimte voor een optreden, buiten bioscoop, buiten picknick, volleybal toernooi, tienkamp of zeg het maar ……..


Facebook  |  Instagram

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u op zoek naar een unieke plek voor uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.
Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende prijsopgave.

  • DD dash MM dash JJJJ
    Vul de datum in waarop het evenement moet plaats vinden. Nog geen datum? Laat dit veld dan leeg.
  • Geef een indicatie van het aantal personen waarvoor u het evenement organiseert.
  • Geef ons een idee van de opzet en wensen omtrent uw evenement.