De Jungle Tuin

Paintball Jungle bestaat inmiddels al 30 jaar! We markeren deze gedenkwaardige mijlpaal door u iets nieuws aan te bieden: De Jungle. Op ons prachtige terrein hebben we hard gewerkt om u de gelegenheid te bieden om hier te chillen, te loungen, te hangen, te zonnen, te feesten, te eten en drinken, te relaxen en iets nieuws te proeven. De Jungle is de plek om je veilig thuis en vrij te voelen. De Jungle. Hollands best party venue for real life events.

In de Jungle zijn diverse plekken om samen met je vrienden of groep samen te zijn. Zo kun je lekker zitten in onze Bamboe tuin, biertjes proeven die je nog niet kent in ons Speciaal Bier Café, genieten van de natuur op ons terras, lekker barbequeën bij onze reuze BBQ, genieten van muziek van een live band of een dj in de zaal of buiten of drinken in onze Bier tuin.

De Jungle is ook bij uitstek geschikt om je evenementen te organiseren. Zo is er ruimte om met je collega-ondernemers een markt met kraampjes te organiseren. Je kunt er je eigen unieke feesten organiseren als je huis te klein is of het thuis niet wilt. Je kunt De Jungle gebruiken als venue voor het optreden van je band. Hou je bruiloftsfeest bij De Jungle. Je kunt er je festival organiseren. Hou bij De Jungle je meetup met gelijkgestemden. Houd bij De Jungle je zakelijke bespreking met een kopje koffie en/of een hapje. Bedenk het maar, alles is bespreekbaar.

Van welk pluimage je ook bent, bij De Jungle zijn alle levensgenieters, vrijdenkers, scharrelaars, muziekliefhebbers, drukke ondernemers, zonaanbidders, vriendenclubs en klieks van harte welkom. Elke vrijdag, zaterdag en zondag.

Op 28 september 2019 hielden we ons openingsfeest, Taste of De Jungle. Vanaf dat moment werken we er naar toe wekelijks heerlijke, leuke, gave en bijzondere evenementen organiseren. Word lid van onze Facebook pagina en onze Instagram pagina, waarop we u zullen informeren wat er allemaal komen gaat!
 
 
Klik hier voor De Jungle website