Waarom kiezen voor Paintball Jungle?

Natuurlijk is Paintball Jungle niet de enige keuze wanneer u een uitje wilt organiseren. Om de beste keuze te maken, zult u een vergelijking willen maken tussen ons en andere aanbieders van paintball activiteiten.

Hieronder vindt u 17 redenen waarom wij vinden dat u zou moeten kiezen voor Paintball Jungle!

1. Unieke locatie met verschillende spectaculaire speelvelden

Paintball Jungle beschikt over één van de meest unieke paintball locaties in Europa. Op ons paintball activiteitenpark vindt u onder andere vele gethematiseerde, verschillende speelvelden. Een kannibalendorp, loopgraven, een brug door niemandsland, een vissersdorp op palen, een groot fort: het zijn allemaal elementen die u tegen komt bij Paintball Jungle. U speelt tijdens uw verblijf dus niet steeds in dezelfde omgeving. U heeft de mogelijkheid om steeds een nieuwe speelomgeving te ontdekken!

2. Onbeperkte speeltijd

Wij bieden bij al onze paintball arrangementen onbeperkte speeltijd. Zo bieden wij u de kans om, wanneer u dit wilt, alle verschillende speelvelden te ontdekken. Maar hierdoor heeft u ook de mogelijkheid om tussen de games door pauze te houden, zonder dat het ten koste gaat van de speeltijd. Kortom, bij ons bepaalt u zelf de duur en het tempo van uw dagje uit!

3. Exclusief gebruik van de speelvelden

Gezellig een dagje uit met collega’s, familie of vrienden? Dan bent u bij Paintball Jungle in Wormerveer aan het juiste adres. Bij ons wordt u namelijk, in tegenstelling tot veel andere paintball aanbieders, niet samengevoegd met andere groepen. Wij verdelen uw groep in twee teams die het tegen elkaar opnemen en zit dus niet met ‘vreemden’ in een team. Dat is natuurlijk wel zo gezellig!

4. Makkelijk bereikbaar per auto en Openbaar Vervoer

Het nieuwe paintball avonturenpark van Paintball Jungle is gevestigd in Wormerveer, direct achter het NS Station. Wij liggen op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam en wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit onder andere Zaandam, Alkmaar, Beverwijk, Haarlem en IJmuiden.

Doordat wij direct naast het station van Wormerveer liggen, zijn wij ook per trein of bus heel gemakkelijk bereikbaar. Per trein bent u bijvoorbeeld vanaf de Dam binnen 20 minuten op onze locatie! Per trein zijn wij per directe verbinding snel bereikbaar vanuit onder andere Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Delft en Alkmaar.

5. Ongekende faciliteiten

Paintball Jungle verzorgt alle aspecten van uw bezoek tot in de puntjes. Daarbij bieden wij alle faciliteiten die u mag verwachten van een moderne aanbieder van buitensport activiteiten. Zo beschikken wij over vaste toiletten met wastafel en spiegelen de mogelijkheid om na het spelen te douchen. U kunt uw waardevolle spullen samen met die van uw groep opbergen in een gezamenlijke kist die wordt afgesloten.

banner-bekijk-reviews

6. Grote, verwarmde kantine

Wij beschikken over een grote, gezellige kantine, genaamd ‘de Jungle Bar’. Bij de grote bar kunt u terecht voor diverse drankjes, warme snacks, een patatje of vers belegde broodjes. De kantine is voorzien van grote banken en groepstafels, een gezellige loungehoek en sta tafels en biedt ruimte aan zo’n 150 personen. In de koude tijden van het jaar is de Jungle Bar natuurlijk heerlijk verwarmt en kunt u er seizoensgebonden drankjes en gerechten krijgen. De ideale plek dus om voor, na en tussen de games door gezellig met elkaar te vertoeven.

7. Groot terras met unieke BBQ en Bamboe tuin

Bij mooi weer is het natuurlijk heerlijk om buiten te zitten. Op ons grote terras, dat plaats biedt aan meer dan 150 personen, vindt u grote picknick tafels waar u met uw groep kunt zitten. Daarnaast is er een gezellige loungeplek met grote buitenhaard en de Bamboe tuin.

Midden op het terras vindt u onze unieke BBQ: een oude volkswagenbus met originele houtskoolgrill waar wij voor u diverse heerlijke buffetten kunnen bereiden.

8. Uitgebreide menukaart

Wilt u uw dagje uit helemaal compleet maken? Boek dan één van onze heerlijke BBQ buffetten of een uitgebreide lunch. Maar in de Jungle bar kunt u ook terecht voor een lekkere snack of een breed assortiment aan drankjes. Tussen de games door kunt u daar bijvoorbeeld ook genieten van een vers belegd broodje, een snack of een patatje.

9. Ruime keuze aan verschillende arrangementen

Niet iedere groep heeft dezelfde wensen of budget. Vandaar dat u bij ons kunt kiezen uit verschillende paintball arrangementen. Daarnaast kunt u uw bezoek uitbreiden met verschillende menu’s uit onze menukaart. Wilt u geen uitgebreid buffet, maar wel een lekker patatjes met een snack of een vers belegd broodje? Dan kunt u terecht in onze Jungle Bar.

10. Wij maken het de organisator gemakkelijk

Wij weten dat het soms best wat werk is om een dagje uit te organiseren. Daarom willen wij het de organisator zo makkelijk mogelijk maken. Zo vragen wij geen aanbetaling en kunt u gewoon aan het einde van uw bezoek betalen. U hoeft dus niet van te voren met de pet rond! Bij uw reservering geeft u altijd een indicatie van het aantal personen door. Wij weten uit ervaring dat dit altijd kan veranderen. Daarom geven wij u de mogelijkheid om het deelnemersaantal tot een dag van te voren aan te passen. Hierdoor loopt u nooit het risico om te moeten betalen voor deelnemers die toch niet mee gaan.

11. Ook mogelijk om op korte termijn te boeken

Zin om vanmiddag of morgen al te spelen? Dan is de kans groot dat u toch terecht kunt. Gebruik dan niet het online reserveringsformulier, maar bel direct de Paintball Jungle hotline: 020 – 6131129. Wij kunnen dan direct bekijken of er beschikbaarheid is!

12. Elke dag geopend

Paintball Jungle is 7 dagen per week geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Wel is het van belang dat u van te voren reserveert. Het is helaas niet mogelijk om zonder reservering binnen te komen wandelen (met uitzondering van zondag). Wilt u op korte termijn langskomen? Lees dan nog even reden 11 door!

13. Het hele jaar door verschillende aanbiedingen en evenementen

Paintball Jungle biedt het hele jaar door verschillende aanbiedingen, acties en speciale evenementen. Op onze actiepagina vindt u een compleet overzicht van de verschillende aanbiedingen. Ook kunt u altijd onze Last Minute acties in de gaten houden.

Naast de aanbiedingen kunt u ons ook bezoeken tijdens de speciale evenementen, zoals tijdens Halloween, de kerst of de zomer. Houdt omze website of de Paintball Jungle Facebook pagina in de gaten.

14. U maakt gebruik van moderne spelmaterialen

Wanneer u bij ons een paintballarrangement boekt, ontvangt u een complete uitrusting bestaande uit een modern paintballwapen, een masker met ‘anti-fog coating’ en een schone camouflage overall.

15. Paintballwapens die werken op perslucht

Een paintballwapen werkt door middel van luchtdruk. Bij Paintball Jungle werken wij met perslucht in plaats van het meer gangbare CO2 lucht.  Aan de ene kant vanuit milieu en veiligheidsaspecten, maar een andere belangrijke reden is speelcomfort. Perslucht zorgt er namelijk voor dat er tijdens het schieten geen drukverlies is. Daardoor wordt elk balletje met dezelfde snelheid verschoten waardoor er beter gericht kan worden. Ook zorgen wij ervoor dat er altijd voldoende druk in een wapen zit, waardoor u tijdens het spel nooit zonder komt te zitten.

16. Scherpe tarieven voor extra paintballs

U kunt bij ons kiezen voor arrangementen met 100 of 500 paintballs. Maar het kan natuurlijk voor komen dat u hier niet voldoende aan heeft. Dan kunt u in de Jungle bar terecht voor extra paintballs. Dit kunt u doen voor scherpe tarieven. Een bijvulling van 100 paintballs kost slechts € 12,50, een bijvulling van 500 paintballs is € 50,-. Een complete doos met 2000 ballen bied de meeste korting en is slechts € 170,-

Diverse catering mogelijkheden

Maak van uw reservering een compleet dagje uit! Boek tijdens, voor of na uw paintball arrangement een uitgebreide lunch of een heerlijk BBQ buffet. Bekijk onze menukaart voor meer informatie.