Mooi weer service

Soms kan regen ook geluk betekenen!

Op onze outdoor locatie kunnen wij u helaas niet de garantie bieden dat het altijd droog is. Maar wij doen er zoveel mogelijk aan om ervoor te zorgen dat u in alle weersomstandigheden een unieke ervaring hebt! Speel in geoptimaliseerd weer.

Gelukkig kan er eigenlijk altijd paintball worden gespeeld. Regen, kou, sneeuw, wij zorgen ervoor dat de materialen goed blijven werken. En met een extra kledinglaag komt u vaak al een heel eind. Daarnaast bieden wij al onze bezoekers:

Ook fun als het regent!

  • Een warme camouflage overall die u over uw eigen kleding heen draagt.
  • Extra faciliteiten als kleedkamers en warme douches zodat iedereen na het spel zich lekker kan opfrissen.
  • Tussen de games door verblijven in de gezellige en verwarmde Jungle bar, onder het genot van een hapje en een (warm) drankje.

Daarnaast bieden wij 2 unieke garanties voor volwassen groepen.

 
 

Tot een dag van te voren kosteloos annuleren

Heeft u geboekt maar vind u de weersverwachting toch niet goed genoeg om uw bezoek door te laten gaan? Neem dan contact met ons op, u kunt uw bezoek kosteloos verzetten naar een andere datum.

Spelen in de regen? De hele (volwassen) groep een GRATIS tweede uitje!

Regent het minimaal een uur tijdens uw bezoek aan Paintball Jungle? Dan krijgt u een waardebon voor een gratis tweede uitje voor de gehele groep! Zo kunt u later in het jaar een tweede bezoek plannen om onze locatie ook op een droge dag te beleven!

De waardebon is goed voor een compleet verzorgt Rookie Paintball Package (incl. 100 paintballs) op een dag naar keuze voor het aantal personen waar u ons die dag mee bezoekt!

Dit aanbod geld alleen voor volwassen groepen.