De Jungle Bar

Lekker ontspannen bij Paintball Jungle voor, tijdens en na het spelen. Onze Jungle Bar en Grandcafé biedt een ruim assortiment koude en warme dranken en snacks. Met een volledige vergunning is er een ruim assortiment binnen en buitenlands gedistilleerd aanwezig en er zijn ruim 50 speciaal bieren op fles verkrijgbaar. Bier op de tap is van Jupiler & Budweiser
De sfeervolle inrichting biedt plaats aan ruim 150 personen en met onze wisselende decoraties is deze ruimte geschikt voor elk feest, receptie of vergadering. Grotere groepen tot 600 pers.  kunnen terecht in onze sfeervolle feestzaal. Beide ruimtes zijn voor privé feesten te reserveren.

Het grootste terras van Nederland

Bij mooi weer kunt u genieten op ons grote terras en de terras tuin. Het terras was al ruim opgezet maar tijdens de Corona crisis hebben wij een complete terras tuin aangelegd.  Midden in het groen hebben wij verschillende grote picknicksets en lounge hoeken staan die genoeg ruimte voor u en uw groep biedt. Om even uit te blazen aan het einde van de dag kunt u ook gebruik maken van de gezellige loungesets, zit hoeken en ligbedden. Bestellen kan gemakkelijk en contact loos via de QR code op elke tafel,  uw bestelling wordt zo snel mogelijk gebracht.

Bekijk onze complete foto galerij