Redneck Games

Introductie:

Redneck games zijn de leukste spellen voor uw groep. De Redneck Games komen oorspronkelijk uit het zuiden van Amerika en zijn ooit in 1995 gestart onder de naam “Bubba Olympics”. Het begon als een reclame stunt van een lokale Country & Western radioshow, maar is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement.sammy

Al eerder op het Paintball Jungle terrein in Amsterdam hebben wij in 2006 de Redneck Games geïntroduceerd en nu dus terug van weggeweest op onze nieuwe locatie in Wormerveer met nieuwe games en nieuwe entourage.
Gekleed in echte Redneck JEANS tuinpak met geruite houthakkers blouse worden de onderdelen van de Redneck Games nagedaan op originele en ludieke wijze.
Dit is voor alle groepen leuk die eens iets anders willen doen, dit zijn beslist de leukste alternatieve 10 kamp spelletjes ooit.
Deze belevenis is geschikt voor alle groepen, bv. Als vrijgezellen uitje of als te gek team building event voor een bedrijf.

IN COMBINATIE MET REDNECK PAINTBALL, REDNECK LUNCH OF DINER EEN ECHTE TOP ACTIVITEIT VOOR DE HELE DAG!

redneck banner klein

Direct boeken

Onderdelen:

Als u een Redneck Games Arrangement boekt dan maken we een selectie van de leukste activiteiten. Zo sluit het uitje altijd aan op uw eigen wensen en budget.
We maken een compleet arrangement met een selectie uit de volgende onderdelen.

WC bril werpen

Een olympisch onderdeel bij de jaarlijkse Amerikaanse Redneck Games waar de hele familie aan mee doet. Net als bij het hoefijzer werpen moet de bril om de metalen paal worden gegooid op verschillende afstanden. Kies de bril die het beste bij je past en ga voor de hoogste score.

Wieldop Frisbee

Geen uitgebalanceerde aerodynamische plastic schijven voor watjes! Deze wieldoppen vliegen beter, verder en harder. Kies uit een breed assortiment Amerikaanse merken met af en toe een verdwaalde Jappanner of zo.
Onze wieldop baan kent twee disciplines ; het lange afstand werpen en het spectaculaire doelwerpen.

Biervat Werpen

Biervaten laden en lossen is een van de dagelijkse klusjes voor elke Redneck en er wordt daarom al heel jong mee begonnen. Man of vrouw iedereen helpt mee!
Logisch dat dit onderdeel is uitgegroeid tot één van de meest spectaculaire onderdelen.

Redneck Touwtrekken

Touwtrekken of op zijn Rednecks; Thug of War is een krachtmeting die overal in de wereld wordt gedaan, Tussen twee teams of individueel. Natuurlijk hebben de Rednecks hier weer een eigen draai aan gegeven om het net even spannender te maken.

Boomstam zagen

Geen hamburgers zonder vuur en geen vuur zonder hout. Gelukkig zijn onze Rednecks allemaal volleerde houthakkers en maken ze van de grootste boomstammen binnen de kortste keren bruikbare houtblokken.

Bierblik schieten

Al Jong beginnen de Rednecks met het oefenen van de schietkunsten. Natuurlijk eerst op de lege blikjes van vaders, maar vanaf een jaar of 6 ook al vaak op een eigen collectie. De meeste Rednecks zijn daarom ervaren schutters die niet zullen aarzelen om een hele bar in puin te schieten.

Spijkerbroek hangen

Echte Rednecks weten de kwaliteit van hun jeans (MADE IN THE USA) te waarderen en kunnen niet zonder. De gemiddelde Wrangler, Levi’s of Lee moet echter voor een Redneck minimaal 20 jaar mee kunnen en daarom hebben ze een unieke test bedacht die later een favoriet onderdeel op de Bubbalimpics is geworden.

Klompen golf

Ook de golf rage is niet aan de sportieve Rednecks voorbij gegaan. En deze jongens en meiden zouden natuurlijk geen Rednecks zijn als ze daar hun eigen versie van hebben gemaakt. Geen obstakel te lastig om het doel te bereiken met hun eigen geprepareerde clubs. En deze stick is zo multifunctioneel dat je geen caddie nodig zult hebben.

Redneck Hockey

Hockey zoals wij dat doen in Europa is voor een Redneck een lachertje. Te serieus, te weinig actie, te weinig ongelukken en te weinig bier. En met die sticks, daar kun je toch veel leukere dingen mee doen ? Hockey met een leuke twist!

Water wip estafette

De meeste Rednecks hebben geen zin in water halen en dat sort onzin. Maar ja zonder water geen bier en dat is toch echt het einddoel! Voor bier en Hot Dogs vliegen ze over elke hindernis. Logisch dat er zo een nieuw Olympisch onderdeel is ontstaan.

Brancard Race

Natuurlijk gaat er wel eens wat mis tijdens een Redneck feestje. En omdat deze jongens en meiden niet kleinzerig zijn stoppen ze pas als er een brancard aan te pas moet komen. Soms loopt het zo uit de hand dat er gewoon geracet moet worden om als eerste in die ambulance te komen.

Krat stapelen

Opruimen is niet de sterkste kant van de Rednecks maar op deze manier wordt het leuk en spannend onderdeel ! Probeer zo snel mogelijk zo hoog mogelijk te klimmen op de lege kratjes!

Zwevende Bierton

Een bierton is zo leeg met deze jongens. Maar vullen is een bubbalimpics onderdeel geworden. Dit is een ware krachtproef! 1 team moet de ton met behulp van touwen van de grond houden terwijl het andere team de ton met bierblikjes moet vullen met welgemikte worpen. Zo wordt de ton steeds zwaarder.

Redneck Games voor €29,95 p.p.

 

Direct boeken

 

Diverse catering mogelijkheden

Maak van uw reservering een compleet dagje uit! Boek tijdens, voor of na uw paintball arrangement een uitgebreide lunch of een heerlijk BBQ buffet. Bekijk onze menukaart voor meer informatie.