Over het park

Op nog geen 20 minuten van Centraal Station Amsterdam en slechts 15 minuten van Station Sloterdijk vindt u Paintball Jungle in Wormerveer: een uniek paintball activiteiten park. Ons park is direct achter het NS Station van Wormerveer gelegen (Gemeente Zaanstad). Wij zijn zowel per auto als met het Openbaar Vervoer gemakkelijk te bereiken.​ Op weg naar goed bereikbare unieke paintball activiteiten.

Paintball Jungle is meer dan paintball …….

Bij Paintball Jungle bieden wij verschillende activiteiten. Een groot gedeelte van het park is geschikt gemaakt voor paintball. Wij hebben 12 verschillende, unieke speelvelden, elk met hun eigen thema. Zo  bieden wij onze bezoekers een unieke, gevarieerde speelervaring. Zo speelt u paintball op het ene moment in een Vietnamees dorp en het volgende moment in een groot fort, in loopgraven of op een brug door ‘no mans land’.

Met deze spectaculaire themaspeelvelden onderscheiden wij ons ten opzichte van veel andere aanbieders.

Kijk op onze plattegrond voor een overzicht van alle paintball speelvelden of op de fotogallery.

Uitgebreide faciliteiten

Bij onze locatie in Wormerveer bieden wij uitgebreide faciliteiten. Zo kunnen wij u een compleet verzorgt dagje uit bezorgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan gescheiden kleedkamers, douches en vaste toiletten. U kunt in onze gezellige Jungle bar terecht voor een breed assortiment drankjes en snacks. Maar ook voor heerlijke fingerfood, lunch of compleet diner. Kijk op onze kleine kaart voor een compleet overzicht. In de Jungle bar kunt u plaats nemen in de gezellige lounge set of aan één van de grote groepstafels. Bij mooi weer kunt u terecht op het grootste terras van Nederland.

Om uw dagje uit helemaal compleet te maken kunt u voor, tijdens of na uw activiteiten gebruik maken van één van onze heerlijke menu’s. U heeft ruime keuze uit diverse lunch en BBQ buffetten. Kijk op onze menukaart voor alle mogelijkheden.

Historie

Al ruim 30 jaar is Paintball Jungle toonaangevend in de wereld van paintball. Talloze potjes zijn er al gespeeld en er zullen er nog vele volgen. Sommige mensen kennen ons al 30 jaar. Voor de fans van het eerste uur hebben we hieronder nog wat nostalgische plaatjes van het voormalige Boot Camp (op het huidige terrein Camp Harlem) en Headhunters Village (op het huidige terrein officieel Mu Nung Kai) van ons oude terrein in Amsterdam.