Camp Harlem


Logo Camp HarlemBoot Camp
is een bekende naam voor oud bezoekers aan Paintball Jungle. Één van de meest aantrekkelijke velden van ons park in Amsterdam en het decor voor onze Special Operations televisiespot. Door de populariteit en de bekendheid van dit speelveld moest er op onze nieuwe locatie natuurlijk een tweede versie van gerealiseerd worden. Camp Harlem is het nieuwe militaire basiskamp op het paintball avonturenpark van Paintball Jungle. Deze Boot Camp versie 2.0 bestaat uit een reeks van verschillende vertrekken, zoals barakken en hutten. Er staan militaire aanhangwagens, munitiekisten, oliedrums en allerhande andere obstakels waar achter geschuild kan worden. So move to hit your target.

Camp Harlem is een spectaculair speelveld dat voor onze paintball arrangementen wordt gebruikt.
 

Fotogallery Camp Harlem


 
Bekijk onze complete foto galerij
 

Boot Camp spot

Op het park in Amsterdam kon men spelen op de originele versie van Camp Harlem, genaamd Boot Camp. Ook hier vond men verschillende barakken en Zwitserse hutten: ronde opslagloodsen die nu ook weer terug te vinden zijn in Camp Harlem.
Bekijk hieronder de reclame spot voor ons Paintball Special Operations arrangement, onder andere opgenomen in het Boot Camp.