Kom onze locatie vrijblijvend bekijken!

Kom vrijblijvend langsBezig om een paintballuitje te organiseren? Dan zijn er naast Paintball Jungle wellicht nog een aantal locaties waar u naar kijkt. Op onze website kunt u al ontdekken waarom wij de leukste locatie van de regio zijn, bijvoorbeeld via de vele foto’s of uitgebreide uitleg van onze locatie en faciliteiten. Maar om de verschillende locaties goed te kunnen vergelijken, is een bezoek natuurlijk de beste optie!

Ontdek Paintball Jungle zelf

U bent van harte welkom om onze locatie vrijblijvend te komen bekijken. Onder aan deze pagina kunt u direct een afspraak plannen met één van onze gastvrouwen. U wordt  ontvangen met een kopje koffie of thee, u krijgt een korte rondleiding en wij kunnen direct uw specifieke wensen voor uw programma en beschikbare budget doorspreken.

Test onze materialen gelijk zelf uit

Wanneer u kennis komt maken met onze locatie bieden wij u tevens een unieke mogelijkheid: u kunt direct zelf onze activiteiten uittesten. U ontvangt dan namelijk 100 gratis paintballs of BB’s! Zo kunt u op onze schietbaan zelf de paintballwapens testen of kunt u op zondagen zelfs vrijblijvend een spelletje mee spelen. Gebruik ze zelf of deel ze met een vriend(in)! Natuurlijk kunt u ook onze airsoft uitrustingen bekijken. Wij beantwoorden direct al uw vragen die u heeft over onze activiteiten.

 

Kom vrijblijvend kennismaken

 

Maak een afspraak met één van onze gastvrouwen

Wilt u geheel vrijblijvend een kennismaking met onze locatie plannen? Vul dan het onderstaande formulier in (Liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact op met de Hotline via 020-613 11 29).

 

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Laat ons weten wanneer u wilt langskomen!
  • :