Zumba – Fitness Workshop

Zumba is een fitness-programma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans zoals de salsa, merenque, samba en cumbia. Bij Zumba worden fitnessoefeningen gecombineerd met dans bewegingen op passende muziek. Het is een beetje te vergelijken met Aerobics maar dan speelser en tegelijkertijd intensiever. Het is geschikt als volwaardige workout waarbij afhankelijk van de intensiteit behoorlijk wat calorieën verbrand kunnen worden met een hoop lol en zonder dat je daar erg in hebt.

Zumba is ontwikkeld door Alberto Beto Perez een Columbiaanse danser en Choreograaf uit Miami.
De naam Zumba komt uit het Columbiaans-Spaans en betekend : Snel bewegen en lol hebben.
Zumba is een geregistreerde merknaam en instructeurs moeten een diploma halen en een licentie aanschaffen.

 

Onze Zumba Workshop is geschikt voor iedereen en geschikt voor elke gelegenheid en duurt 75 minuten.

Onze instructeurs hebben een officiële licentie en zij nemen alle moves stap voor stap met iedereen door. Op de muziek wordt deze Workshop een waar feestje en naar wens kan de intensiteit worden aangepast en verhoogd om een onvergetelijke workout ervaring te verzorgen.
Deze workshop is uitermate geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje, vrijgezellen feest of verjaardag of gewoon om eens met vrienden groep iets actiefs te doen met veel lol.

 

Dagelijks te boeken vanaf 10 personen voor slechts 29,50pp. (75min.)
Grotere groepen of bij meerdere activiteiten prijs op aanvraag.
Uit te breiden met andere Workshops lunch of diner of healthy smoothie

Klik hier om direct te reserveren!


Diverse catering mogelijkheden

Maak van uw reservering een compleet dagje uit! Boek tijdens, voor of na uw dansles een uitgebreide lunch of een heerlijk BBQ buffet. Bekijk onze menukaart voor meer informatie.