Join the BBQ party!

Het BBQ seizoen is er weer!

BBQ aanbieding

Paintball Jungle is het gehele jaar geopend en wij zorgen ervoor dat onze bezoekers ieder moment van het jaar een onvergetelijk dagje uit bij ons beleven. Weer of geen weer, u kunt perfect uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderpartijtje bij ons organiseren. Bij slecht weer kunt u in ons gezellige en verwarmde bar-restaurant voor, tijdens of na uw activiteit heerlijk genieten van één van onze uitgebreide buffetten. Bij mooi weer kunt u ook lekker vertoeven de terrassen, Jungle tuin of in de Bamboe tuin.

Nu vanaf 2 personen te boeken, of 4, of 6, of 8, of …..

Als je alleen met je geliefde wil BBQen, dan kan dat bij ons. Kom gezellig met onze BBQ set zelf BBQen! Gezellig en heerlijk onbeperkt eten van vlees, vega, stokbrood, sausjes, frietjes, enz. voor €25,00 per persoon. Kies in het reserveringsformulier als activiteit BBQ!

BBQ party

BBQ VW bus

Paintball Jungle staat bekend om de uitgebreide BBQ die wij voor u bereiden op onze originele Volkswagen BBQ bus, dus join the BBQ Party Wij grillen het vlees op knapperend houtskool. Kom gezellig bij ons eten als u een activiteit doet of een evenement bezoekt. Wij reserveren voor u dan een plek in onze bar-restaurant. Hier vindt u lange groepstafels waar u met z’n allen gezellig aan kunt plaats nemen. In overleg met u serveren wij het vlees en de salades aan tafel of richten een buffet aan. Onze chef bereid het vlees voor u op de BBQ! Onbeperkt smullen.

BBQ aan tafel aanbieding

Gezellig en heerlijk onbeperkt eten van vlees, vega, stokbrood, sausjes, frietjes, enz. voor €25,00 per persoon. Klik in het reserveringsformulier op ‘Ja, ik wil een diner aan tafel boeken’.

Klik hier om direct te reserveren!

Lekker spare ribs